Skapa ditt personliga berlockarmband

Hos oss får du en unik möjlighet att skapa ett helt personligt berlockarmband som reflekterar din stil och dina värderingar. Vi förstår att varje berlock representerar en del av din berättelse, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att göra varje detalj personlig.

Designa din egen berlock

Är du intresserad av att skapa något helt unikt? Vårt ”Designa egen berlock”-tjänst låter dig ta fram en berlock som speglar din personliga stil eller förevigar ett speciellt ögonblick. Välj från en mängd olika former, material och detaljer för att skapa din perfekta berlock. Våra erfarna designers är här för att vägleda dig genom varje steg, från idé till det färdiga smycket.

Välj från en mängd olika former, material och detaljer för att skapa din perfekta berlock. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa material, såsom sterling silver, guld och roséguld, samt ädelstenar och pärlor i olika färger och storlekar. Oavsett om du vill skapa en klassisk berlock med enkel elegans eller en mer detaljerad och utsmyckad berlock med flera element, har vi resurserna och expertisen för att förverkliga din vision.

Gravera din berlock

Att gravera berlock är ett fantastiskt sätt att ge din skapelse en ytterligare personlig touch. Vi erbjuder professionell gravyr där du kan lägga till allt från initialer och namn till betydelsefulla datum eller ett kort meddelande. Detta är perfekt för att markera speciella tillfällen som födelsedagar, årsdagar eller som ett minne av en kär person. Vår graveringstjänst använder den senaste tekniken för att säkerställa att varje tecken och symbol graveras med högsta precision.

Berlockarmband – Den perfekta gåvan

Ett berlockarmband är en tidlös och personlig gåva som passar perfekt till många olika tillfällen, från födelsedagar och examen till bröllop och jubileum. Detta smycke har en unik förmåga att berätta en historia, där varje berlock symboliserar en specifik händelse, en minnesvärd stund eller en viktig milstolpe i livet. Ett berlockarmband är inte bara ett vackert smycke, utan även en bärbar samling av personliga minnen och betydelsefulla ögonblick.

Kvalitet och hantverk

Alla våra smycken, inklusive varje berlock, är handgjorda med stor omsorg och precision. Vi använder bara de finaste materialen för att säkerställa att ditt berlockarmband inte bara är vackert utan också håller för dagligt bruk under många år framöver. Besök oss idag eller kontakta oss för att börja designa ditt personliga berlockarmband eller för att hitta den perfekta berlocken att lägga till i din samling. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa smycken som berättar din historia!

 

Vanliga frågor kring berlocker

Kan jag designa en egen berlock för mitt berlock armband hos er?

Vi designar gärna en berlock utifrån dina önskemål till ditt armband. Vi brinner för unika smycken som speglar bärarens personlighet.

Vad kostar det att designa en egen berlock?

Kostnaden för en berlock beror på många olika parametrar så som material, storlek, utformning etc. Skicka oss en förfrågan och berätta vad du har för önskemål så kan vi ge en indikation om pris!

Vilka material kan jag välja från när jag designar min egen berlock?

Vi arbetar med alla olika färger på guld men även platina, palladium och silver. Önskar du en ädelsten eller diamant så är det inga problem, vi arbetar med alla typer av naturliga ädelstenar.

Hur lång tid tar det att tillverka en designad berlock?

Ett besök eller digitalt möte brukar ta 1-2 timmar och leveranstiden är allt från 1-6 veckor. Skicka oss en förfrågan så kan vi svara närmare kring leveranstiden på just din berlock.

Kan jag få hjälp att gravera en berlock hos er?

Vi kan hjälpa er med både maskingravyr och handgravyr.

Vilka graveringsoptioner erbjuder ni för berlocker?

Maskingravyr samt handgravyr

 

Kontakta oss för tidsbokning

Föreslå gärna dag och tid som passar samt vad Ni är intresserad av för typ av smycke. Detta förenklar tidsbokningen för oss och vi kan ge Er bästa möjliga service!

Jenny Fors Gentele
Guldsmedsmästare / Smyckesdesigner