Recensioner

Läs vad våra kunder tycker

Tack Jenny för en fantastisk ring som du gjorde enligt mina önskemål. Jag bär den varje dag och den gläder mig lika ofta!

– Stella

Vi gjorde våra förlovningsringar hos Jenny och är väldigt glada för det valet! Jag ville ha en färgsten och tillsammans med Jenny valde vi en färgkombination som känns personlig och väldigt fin. Dock var det svårt att våga bestämma sig om nyanser på stenar, så vi mejlade lite bilder fram och tillbaka om hur det kunde bli. Vi fick tips om skötsel och snabb hjälp när en som ovana ringbärare råkade slita hårt på guldet redan första veckan.. Vi hoppas kunna handla här fler gånger :)

– Jenny

Jättebra bemötande och fantastiskt resultat.

– Daniel

Kan bara säga att vi är supernöjda med vigselringen. Jenny tog även fram matchande örhängen som verkligen matchade ringen. Hon kan sin sak och är en mästare

– Kennet

Jenny är alltid så proffsig och hennes smycken är helt underbara. =)

– Markus

Jenny har gjort olika arbeten åt mig de senaste nio åren och kompletterar barnens namnringar varje år. Resultatet är alltid fantastiskt bra, Jenny är så gediget professionell och sympatisk så det är alltid lite av en högtid när det är dags att åka till henne. Rekommenderas med hela mitt hjärta.

– Magnus

Vill du ha hjälp att skapa dig ett eget personligt smycke så rekommenderar jag varmt Jewellery by Jenny. Du blir väl mött och verkligen lyssnad till. Jag har blivit mer än nöjd de gånger jag hittills har anlitat Jenny.

– Ghill

Jenny är lyhörd och skicklig. Vi ändrade oss några gånger och fick alltid lika fin service och snygga skisser som ledde fram till perfekta vigselringar för oss.

– Eva

Vi köpte våra förlovningsringar hos Jenny för snart 9 år sedan, när det blev dags för bröllop under förra årets pandemisommar så återvände vi såklart till Jenny för att kika på ringar igen. Jenny är oerhört professionell och kunnig, vi diskuterade oss fram till en design som blev jättefin.

Jag kan bara rekommendera alla som funderar på att köpa ringar att kontakta Jenny!

– Marcus

Mycket bra å duktiga Dom gjorde en fin DIFring år mig! För ett par år sedan.

– Peter

Jag och min sambo vill varmt rekommendera, fick tillverkat fantastiska förlovningsringar! Vi fick exakt vad vi önskade oss det vart jättefint att få se var smyckena blir till.

– Johanna

Fantastiskt bemötande. Snabbt och grymt jobb på frugans armband. Rekommenderas varmt om ni letar efter proffsen.

– Jan