Laga smycken

Vi reparerar och ger nytt liv till dina smycken

Våra smycken är ofta något som ligger oss varmt om hjärtat och som används dagligen.

Daglig användning utsätter dock våra smycken för slitage vilket kan innebära att de behöver repareras.

Vi utför alla typer av reparationer av smycken!

Vi kan hjälpa Er med komplicerade reparationer och ändringar av armband, storleksändringar av ringar, laga klorna på enstensringar mm.

Vår verkstad är utrustad med både traditionella verktyg samt lasersvets som gör att vi kan utföra även de mest komplicerade reparationerna av smycken.

Kanske har Ni ett armband som ligger i byrålådan för att det behöver lagas eller en ring som behöver ändras i storlek.

Armband slits normalt mest vid låset och till sist kan det sluta med att länken går av.

Enstensringar som används varje dag har ett slitage på de klor som håller i din ädelsten/diamant och har Ni en ring bredvid så kan även den undre delen av fattningen bli sliten där ringarna möts. Denna typ av slitage kan vi i de flesta fall åtgärda. Är slitaget omfattande så rekommenderar vi att tillverka en ny fattning som löds fast på den befintliga ringskenan.

Har ett smycke reparerats många gånger så  kan det vara så att det till slut är bättre att använda guldet till att tillverka ett nytt smycke.

Vi utför även omarbetningar av era gamla smycken! På så vis så har Ni kvar affektionsvärdet i ert gamla smycke!

Läs mer om omarbeten

För prisuppgifter så kontakta oss via telefon, mail eller vårt kontaktformulär. Skicka gärna bilder på ert smycke så kan vi säga om det går och är värt att reparera samt i många fall ge pris indikation.

Leveranstid på reparationer är för mindre komplicerade reparationer som t.ex ändring storlek av slät ring 2 – 5 dagar och komplicerade arbeten ca 4 veckor.

Skicka oss ett meddelande

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.