Boka ett möte med guldsmed Jenny Fors Gentele

omarbete guldring
gamla ringar

Jag har som guldsmed äran att träffa många härliga människor under deras väg genom livet!

Boka ett besök eller ett online möte hos oss för att omarbeta ett gammalt smycke, värdera era smycken, putsa era smycken eller kanske designa era förlovningsringar och vigselring eller något annat unikt smycke.

Jag kan garantera att oavsett om Ni har möjlighet att boka ett besök i min guldsmedja eller har ett online möte med mig så kommer Ni få chansen att ta ett kliv in i min värld bland ädelstenar och ädla metaller. Ni kommer få ta del av ett hantverksyrke med gamla traditioner och tillverkningsmetoder som möter dagens nya teknik med CAD.

Med min kunskap om hantverket och era egna idéer så kan vi utforma förlovningsringar, vigselringar och andra smycken som inte bara är vackra och unika utan även fungerar i vardagen.

Möjligheterna är oändliga och ett besök hos oss eller ett onlinemöte blir en upplevelse för livet!

möte i guldsmedverkstad

Ett besök i vår ateljé är ett steg in i en riktig guldsmedsverkstad och en upplevelse för livet. Under 1-2 timmar så tar vi tillsammans med Er fram förslag på unika ringar som ritas upp i CAD utifrån era önskemål samt budget.

Läs mer
onlinemöte med guldsmed

Under ett online möte så kan Ni sitta hemma i soffan och designa era förlovningsringar, vigselringar eller smycken tillsammans med oss! Perfekt för Er som har långt att åka eller svårt att finna tiden för ett fysiskt besök!

Läs mer

Tidsbokningsformulär

Föreslå gärna dag och tid som passar samt vad Ni är intresserad av för typ av smycke. Detta förenklar tidsbokningen för oss och vi kan ge Er bästa möjliga service!

Kontakta oss för tidsbokning

bg_image

Jenny Fors Gentele
Guldsmed / Smyckesdesigner

Tel: 073-5261631

Mail: jenny@fors.org