Tidsbokning guldsmedja

Vi tar emot bokade besök i vår guldsmedja alla dagar i veckan mellan 9-21 enligt överenskommelse.

Under ett besök i vår guldsmedja så får ni chansen att se var era smycken kommer att tillverkas.

Jag guidar Er in i vår värld bland ädla metaller och glittrande stenar!

Vid ett besök börjar vi med att titta igenom vår kollektion och pratar igenom era önskemål för att få en känsla om Er personliga stil. Gemensamt tittar vi därefter på de olika materialen och form, bredd, eventuell storlek på stenar och typ av infattning av dessa. Vi ger Er råd utifrån era önskemål men tar även hänsyn till typ av hand och Er livsstil.

Vår gedigna kunskap som vi samlat ihop från generationer av guldsmeder gör att vi kan vägleda Er till valet av era förlovningsringar, vigselringar och andra smycken.

Vi talar också igenom vad Ni har som ungefärlig budget för ert smycke innan vi börjar rita i CAD för att även träffa rätt när det gäller detta.

Utifrån det vi kommit fram till så börjar jag rita upp smycken i CAD, normalt ritas 2-5 olika förslag upp. Förslagen tillsammans med prisuppgifter skrivs sedan ut så att ni kan ta med dem hem och fundera i lugn och ro.

En offert som framtagits är gällande under 30 dagar om inget annat anges.

Ett besök tar normalt 1-2 timmar och detta debiterar vi 1.500 kronor för, en kostnad som sedan räknas av vid eventuellt köp. Önskar Ni fler modeller än de normalt 2 – 5 som skissas upp vid besöket kan det utgå ytterligare skissarvode, normalt brukar dock 2 – 5 skisser räcka. Vi räknar dock av max 1.500,- vid köp.


Ni kan boka ett besök genom vårt formulär nedan eller kontakta Jenny via telefon, mail eller vår chatt.

Tidsbokningsformulär

Föreslå gärna dag och tid som passar samt vad Ni är intresserad av för typ av smycke. Detta förenklar tidsbokningen för oss och vi kan ge Er bästa möjliga service!

Kontakta oss för tidsbokning

bg_image

Jenny Fors Gentele
Guldsmed / Smyckesdesigner

Tel: 073-5261631

Mail: jenny@fors.org