Uppläggning av turmaliner
Skiss av turmalinkors

Jag började med att lägga upp turmalinerna som jag redan har för att få en bild av hur det färdiga smycket skulle kunna se ut samt vilken storlek det skulle få. Det visade sig att detta kors skulle bli ca 65 mm långt. Sedan gjorde jag en snabb skiss i blyerts där jag även ritade in de små briljantslipade diamanterna som jag tänk sätta lite utspritt som en snygg kontrast mot de färgade stenarna.

När jag sedan gjorde en skiss i vårt CAD program så kan man verkligen se hur ett slutresultat skulle kunna se ut. Spännande att se en idé växa fram, inte sant?

Återkommer med bilder på ett färdigt kors längre fram. Detta smycke blir ett så kallat unikat (endast ett ex) som förhoppningsvis kommer bäras av en lycklig kund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *