Handgjorda frieri ringar av Jewellery by Jenny

Välkommen till Jewellery by Jenny, där vi specialiserar oss på att skapa unika, handgjorda smycken som fångar din personliga stil och speciella ögonblick. Vår passion för hantverk och detaljrikedom återspeglas i varje frieri ring vi designar. En frieri ring är inte bara ett smycke; den symboliserar kärlek, löften och början på en ny resa tillsammans.

Unika frieri ringar för livets stora ögonblick

Hos Jewellery by Jenny förstår vi att varje kärlekshistoria är unik, och det är därför vi skapar frieri ringar som är lika speciella som de människor som bär dem. Varje ring designas med omsorg och precision, från valet av de finaste materialen till den sista poleringen. Vi erbjuder ett brett sortiment av stilar och designer, från klassiska solitärringar till mer moderna och utsmyckade varianter, för att säkerställa att du hittar den perfekta ringen för ditt frieri.

Frieri på Skottdagen

Skottdagen, som inträffar den 29 februari vart fjärde år, har en lång och romantisk tradition som en dag då kvinnor kan ta initiativet och fria till sina älskade. Denna unika dag är omgärdad av folklore och spännande berättelser som gör frieri på skottdagen till något alldeles extra.

Traditionen går tillbaka till medeltiden, då skottdagen ansågs vara en tid då de vanliga normerna och reglerna kunde vändas upp och ner. I vissa europeiska länder fanns det till och med lagar som stödde denna sed, och om en man avvisade ett frieri på skottdagen var han ofta tvungen att ge en kompensation i form av en gåva, som nya kläder eller en ring, för att mildra den besvikelse som hans vägran orsakade.

Anpassa din frieri ring

För de som önskar något extra personligt, erbjuder vi möjligheten att designa din egen frieri ring. Våra skickliga hantverkare arbetar nära dig för att skapa en ring som speglar din unika kärlekshistoria och stil. Välj från en mängd olika ädelmetaller, såsom guld, vitguld, roséguld och platina, samt gnistrande ädelstenar inklusive diamanter, safirer och smaragder. Genom att kombinera dina idéer med vår expertis skapar vi en frieri ring som är helt unik och full av mening.

 

Förlovningsring

Högsta kvalitet och hantverk

Varje frieri ring från Jewellery by Jenny är ett mästerverk av hantverksskicklighet. Vi använder endast de finaste materialen för att säkerställa att din ring inte bara är vacker utan också hållbar nog att bäras varje dag. Vår noggranna tillverkningsprocess garanterar att varje detalj är perfekt, vilket resulterar i en ring som du kan vara stolt över att bära och visa upp.

Rådgivning och stöd genom hela processen

Att välja den perfekta frieri ringen kan vara en stor beslut, och vi är här för att hjälpa dig genom hela processen. Vår kunniga och vänliga personal erbjuder personlig rådgivning och stöd, från det första mötet till det ögonblick då du sätter ringen på din älskades finger. Vi strävar efter att göra din upplevelse så minnesvärd och stressfri som möjligt.

 

Kontakta Oss

Kontakta oss online för att upptäcka vårt sortiment av handgjorda frieri ringar och få hjälp med att skapa den perfekta ringen för ditt frieri. På Jewellery by Jenny är vi dedikerade till att göra ditt speciella ögonblick oförglömligt med en vacker och meningsfull frieri ring. Låt oss hjälpa dig att designa en ring som symboliserar er kärlek och engagemang, och som kommer att uppskattas för alltid.

 

 

Kontakta oss för tidsbokning

Föreslå gärna dag och tid som passar samt vad Ni är intresserad av för typ av smycke. Detta förenklar tidsbokningen för oss och vi kan ge Er bästa möjliga service!

Jenny Fors Gentele
Guldsmedsmästare / Smyckesdesigner