Din juvelerare i stockholm

Välkommen till Jewellery by Jenny, din personliga juvelerare i Stockholm. Här förenar vi traditionellt hantverk med modern design för att skapa smycken som inte bara kompletterar din stil utan också berättar din historia. Vår passion för smyckestillverkning och vår omsorg om varje detalj gör oss till ett självklart val för den som söker något utöver det vanliga.

Skräddarsydda smycken

Varje smycke börjar med en vision. Vår passion är att förverkliga dina drömmar genom skräddarsydd design. Oavsett om du söker en unik förlovningsring, ett ståtlig halsband eller eleganta örhängen, är vi som juvelerare i stockholm redo att skapa något som är perfekt för just dig. Vi arbetar nära dig för att förstå din stil och dina önskemål, och använder bara de finaste materialen för att skapa ditt drömsmycke.

egen design

Smyckesdesign av din juvelerare i Stockholm

Innovation och kreativitet är kärnan i allt vi gör. Med avancerade tekniker och en djup förståelse för material och estetik, designar vi smycken som inte bara är vackra utan även tidlösa. Vår expertis sträcker sig från klassisk till samtida design, och vi strävar efter att alltid erbjuda smycken som är så unika som dess bärare.

Omdesign och restaurering av smycken

Har du gamla smycken som behöver nytt liv eller en modern touch? Vår tjänst för omdesign och restaurering av smycken låter dig förvandla dina gamla favoriter till något nytt och spännande. Vi tar varsamt hand om dina ärvda eller äldre smycken och omvandlar dem till moderna konstverk som du kan bära med stolthet. Läs mer här om hur vi omarbetar gamla smycken!

Förlovnings- och vigselringar

Låt oss vara en del av din speciella dag. Som din juvelerare i Stockholm skapar vi förlovnings- och vigselringar som speglar er kärlekshistoria. Designa den perfekta ringen tillsammans med oss, en ring som inte bara symboliserar ditt löfte utan också din unika stil.

Gåvor och firanden

Letar du efter den perfekta presenten? Vi hjälper gärna till att skapa handgjorda smycken idealiska för alla tillfällen – från födelsedagar och jubileum till pensionering och mer. Varje smycke är skapat med tanke på givarens och mottagarens glädje. Kontakta oss gärna om ni har funderingar kring oss som juvelerare i stockholm. Vi kan besvara alla de frågor ni kan tänkas ha!

 

Vanliga frågor till oss som juvelerare stockholm

Kan ni som juvelerare i Stockholm hjälpa mig att designa ett anpassat smycke?

Att designa smycken utifrån kundens önskemål är en av våra specialiteter och även något som vi tycker är väldigt inspirerande. Genom att vi arbetar i CAD så kan vi visualisera ditt drömsmycke innan tillverkning. På så vis är vi säkra på att vi förstått varandra!

Vilka material kan ni arbeta med som juvelerare?

Vi arbetar i alla ädelmetaller så som gultguld, röttguld, roséguld samt vitguld. Vi arbetar även i platina, palladium och silver.

Vad kostar det att reparera ett smycke hos er som juvelerare?

Kostnaden för en reparation beror på smyckets art och vad som behöver lagas. Skicka oss bild på ditt smycke så brukar vi kunna ge en indikation på vad kostnaden kommer bli.

Hur tar vi bäst hand om mina smycken?

Allt som används kan ibland behöva lite översyn. En putsning och rengöring kan göra under för dina smycken, i samband med detta kan man även göra en översyn och se att inget behöver åtgärdas pågrund av slitage. Precis som en bil eller en tvättmaskin så kan ett kärt smycke som används mycket behöva lite service ibland. Hör av er så bokar vi in en tid för puts, rengöring och översyn. Utifrån hur ni slitaget samt typ av smycke kan vi då även ge en rekommendation om intervall för översyn.

Kan ni som juvelerare i Stockholm omforma eller modernisera gamla smycken?

Vi utför gärna omarbetningar och uppdateringar av era smycken. Kanske har du något som bara ligger och inte kommer till användning. Hör av dig så ger vi det nytt liv igen.

Får jag som kund vara med under designprocessen av smycket?

Vi designar under bokade besök och ritar i CAD under besöket. På så vis är Ni en väldigt stor del i designprocessen!

Får man ta med sitt eget guld?

Har du guld så kan Ni absolut ta med detta, vi både omarbetar samt tar guld i inbyte.

Det har lossnat en sten från min ring, kan ni hjälpa mig sätta dit den?

Självklart hjälper vi er med detta! Skicka en bild på smycket och berätta lite kring vad som hänt så återkommer vi med mer info!

 

Kontakta oss för tidsbokning

Föreslå gärna dag och tid som passar samt vad Ni är intresserad av för typ av smycke. Detta förenklar tidsbokningen för oss och vi kan ge Er bästa möjliga service!

Jenny Fors Gentele
Guldsmedsmästare / Smyckesdesigner