Göra om guldsmycken

Har du tröttnat på dina gamla guldsmycken? Ligger de och samlar damm i smyckeskrinet? Istället för att köpa nya smycken kan du ge dina gamla guldsmycken en kreativ och personlig förvandling!

Kontakta oss

Hur fungerar det att göra om guldsmycken?

Såhär gör vi om ditt guldsmycke:

Smälta ner guldet

Vi kan smälta ner guldet och göra om ditt tidigare smycke till ett helt nytt. Du kan själv välja design på det nya smycket eller bolla med oss för att skapa en unik design.

Återanvända gulddelarna

Du kan välja att återanvända delar av dina gamla smycken. Du kan till exempel använda stenar, infattningar eller kedjor i nya smycken. Det går också att omarbeta exempelvis en ring till ett hängsmycke.

Kombinera guldet med andra material

Du kan kombinera guldet med andra material, som silver, för att skapa ett nytt unikt smycke.

Att göra om guldsmycken är ett kreativt och roligt sätt att skapa unika smycken som du kommer att älska. Det är ett miljövänligt alternativ till att köpa nya smycken och det ger dig möjlighet att skapa något personligt och speciellt.

Ring oss

Exempel på hur du kan göra om dina guldsmycken

Vi kan göra om ditt gulsmycke till i princip vad som helst. Nedan listar vi vanliga omvandlingar av gamla guldsmycken:

Gör om en vigselring i guld till ett hängsmycke

En vigselring är en symbol för kärlek och engagemang. Om du vill ha en ny vigselring, men vill behålla den gamla, kan du göra om den till ett hängsmycke.

Gör om guldringar till ett örhängen i guld

Ett par ringar kan göras om till örhängen. Du kan använda en befintlig ring eller smälta ner guldet för att skapa en helt ny design.

Gör om ett guldarmband till en guldring

Ett armband kan enkelt göras om till en ring genom att använda guldet.

Gör om dina guldsmycken och skapa något nytt och vackert!

Ring oss

Fördelar med att göra om guldsmycken

  • Ett klokt val för miljön och plånboken: Att återbruka dina äldre smycken är ett klokt val för både vår miljö och plånbok. Genom att göra om dina gamla guldsmycken kan du skapa nya smycken som kan användas igen.
  • Skapa unika smycken: Att göra om smycken ger dig möjlighet att skapa unika smycken som ingen annan har. Du kan använda din fantasi och kreativitet för att designa smycken som passar din personliga stil tillsammans med oss.
  • Få en personlig touch: Att göra om smycken kan vara ett sätt att ge dina smycken en personlig touch. Du kan till exempel använda smycken som har gått i arv i familjen eller smycken som har en speciell betydelse för dig. Detta ger ditt smycke en djupare innebörd!
Ring oss

Kom ihåg: Att göra om smycken är ett klokt val både för vår miljö och plånboken. Det är dessutom många gånger roligare än att köpa nytt! Om du är nyfiken på att göra om något av dina smycken, tveka inte att skicka en förfrågan till oss med bild så återkommer vi med råd samt prisindikation.

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.