Göra om ringar

Har du tröttnat på dina gamla ringar? Ligger de och samlar damm i smyckeskrinet? Kanske har du en vigselring eller förlovningsring du inte längre bär eller en ring som inte passar din stil? Istället för att köpa nytt kan du ge dina gamla ringar en kreativ och personlig förvandling!

Kontakta oss

Fördelar med att göra om ringar

Spara pengar

Att köpa nya ringar kan vara dyrt. Genom att göra om dina gamla ringar kan du skapa nya smycken till en bråkdel av kostnaden.

Skapa unika ringar

Att göra om ringar ger dig möjlighet att skapa unika ringar som ingen annan har. Du kan använda din fantasi och kreativitet för att designa smycken som passar din personliga stil.

Få en personlig touch

Att göra om ringar kan vara ett sätt att ge dina ringar en personlig touch. Du kan till exempel använda ringar som har gått i arv i familjen eller smycken som har en speciell betydelse för dig.

Ring oss

Tips på hur du kan göra om dina ringar

Gör om vigselring till halssmycke

En vigselring är en symbol för kärlek och engagemang. Om du inte vill ha en ny vigselring, men vill behålla den gamla, kan du göra om den till ett halsband. Det blir en symbol för kärlek som du alltid kan bära nära hjärtat.

Gör om ring till halsband

En ring kan enkelt göras om till ett halsband som matchar din stil!

Gör om vigselringen

Det går även att kombinera din vigselring med andra material eller stenar för en personlig design. Du kan även behålla ringens form men ge den en ny gnista med en ny infattning.

Gör om guldringar

Att göra om en guldringar är också något vi kan göra hos Jewellery by Jenny. Vi kan smälta ner och göra om ditt tidigare smycke till något nytt. Du kan själv välja design på det nya smycket eller bolla med oss för att skapa en unik design.

Ring oss

Kom ihåg: Att göra om ringar är oftast billigare än att köpa nytt och roligare! Om du är nyfiken på att göra om någon av dina ringar, tveka inte att skicka en förfrågan till oss med bild så återkommer vi med råd samt prisindikation.

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.