Inspiration smycken

Ett smycke kan vara så mycket mer än bara en utsmyckning, det kan vara ett sätt att visa sin kärlek till en annan person, ett minne av en speciell händelse eller ett sätt att uttrycka sig på. Som skapare av smycken så har jag en relation till både de smycken som jag designar och tillverkar samt den som skall vara bärare av dem. En väldigt viktig och unik roll.

Att tillverka unika smycken och exklusiva smycken är något som kräver både kunskap om det hantverk som guldsmide är samt en känsla för färg och form. Att som vi på Jewellery by Jenny tillverka unika smycken till varje ny kund är enligt mig den enda vägen att som slutprodukt få exklusiva smycken.

Exklusivitet ligger inte i att ett smycke är dyrbart utan i att det är unikt och därmed något Ni kommer vara ensam om! Man kan på så vis säga att Jewellery by Jenny skapar smyckenas Haute couture.

Här nedan ser ni en liten del av vad vi hittills har designat och tillverkat i form av vigselringar, förlovningsringar, vigselringar, örhängen, armband, halsband och mycket mer. Detta skall endast ses som inspiration för hos oss så finns det ingen begränsning av vad för smycken som går att skapa förutom Er fantasi! Tillsammans kan vi skapa din dröm diamantring eller annat drömsmycke!

Missa inte att ta en titt på våra Smyckesfilmer där kan ni se hur det går till att tillverka ett smycke och även få ännu mer inspiration till hur era drömsmycken ska se ut.