Back in business

Nu är jag tillbaka på svensk mark igen efter att ha spenderat en vecka i varma och härliga Dubai! Jag måste erkänna att det var lite av en chock att mötas av minus 18 grader på Arlanda i natt när jag landade klädd i klänning och utan varm jacka att gosa in mig i.

Jag är i alla fall full med ny energi och inspiration inför vintern 2012/13 efter denna vecka! Kommer skriva ihop ett inlägg om Dubai till er som gillar att resa då det absolut är ett resmål jag rekommenderar.

Nu gäller det att ta tag i allt som ska göras och däribland så finns det något som jag tror att ni sett mycket fram emot nämligen lottningen i min tävling där vinsten är en diamant. Ni har tålmodigt väntat på att få veta vem vinnaren är och snart kommer ni belönas och er nyfikenhet stillas.

Under veckan kommer även formulär skickas ut till er som hittills anmält er till tävlingen diamantjakten där ni har chansen att vinna smycken till ett värde av totalt 100.000,-

Inte anmält er till tävlingen än? Klicka er in här och följ de enkla stegen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *