Äntligen är det måndag och jag sitter här med min kopp te och listan över saker som skall göras. Taggad till tusen efter en härlig helg där solen har gjort oss sällskap på sjön och på land.

Hur har er helg varit?

Idag så ska äntligen DHL leverera proverna på mina smyckesaskar vilket ska bli otroligt spännande. Lägger upp bilder på dom här i min smyckesblogg så fort jag kan så får ni säga vilken ask som ni vill ha ert drömsmycke levererat i.

Veckan ser förövrigt mycket spännande ut med en vidareutbildning i ett av dom CAD program som jag arbetar i när jag designar nya smycken och arbetar fram förslag till mina kunder.

Det är viktigt att alltid fortsätta utbilda sig inom sitt yrke och jag försöker därför att spränga in kurser så ofta som jag kan för att alltid känna att mina kunskaper hänger med i utvecklingen.

Jag tror även att det är viktigt för att hålla kvar den där gnistan i sitt arbete att man får lära sig nya saker. Det kan vara allt från kurser om ädelstenar, design, foto, bildredigering eller guldsmedstekniker. Man lär sig nya sätt att se på saker och det blir alltid som en liten nystart efter en kurs. I love it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På bilderna ser ni en ring från skiss till verklighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *