Har ni regnat bort därute?

Den här helgen som var den första i juni har inte känts som sommar direkt, hos oss har det regnat och blåst massor. Så jag hoppas att det ska ordna upp sig under veckan och att solen kikar fram på oss igen.

Nu börjar det bli tid för skolavslutningar och studentfiranden och då tycker jag allt att solen kan vara på vår sida om molnen.

På fredag ska jag förresten till Villa Pauli på Lifestyle charityday dit jag även har skänkt ett par örhängen som ska auktionera ut. Pengarna går till barnhemmet.se som Johnnie Krigström och Mattias Särnholm är initiativtagare till. Hela behållningen från auktionen går till deras arbete med att driva det barnhem som de byggt upp i Etiopien.

Nyfiken på att se vad som kommer auktioneras ut eller vill du kanske lägga ett bud? Klicka HÄR för att komma till Lifestyle charitydays hemsida!

Här ser ni de örhängen som jag har skänkt, jag kallar dem nattfjärilar och ni finner dom även i min webshop. De är tillverkade i 18 k rödguld med infattade briljantslipade diamanter som tillsammans väger 0.40 ct (kvalité: Tw,vs). Värde 15.100,-

Kanske något att ropa in till dig själv eller någon nära och samtidigt göra en god gärning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *