Jag har ännu inte vant mig riktigt vid att säga 2011, det brukar ta ett tag innan det börjar falla rätt på läpparna så här i början. Samma sak varje år.

Hade ni några nyårslöften? Jag kör vidare på samma som jag hade förra året nämligen att inte ta människor i min omgivning förgivna och verkligen visa dom vad dom betyder för mig samt att säga vad jag tycker utan att fundera över vad någon annan tycker om det.

Vad är dina?

Nytt år, nya möjligheter som jag döpt detta inlägg till stämmer verkligen för mig i år. Det är mycket som är på gång och en del stora förändringar kommer ske nu under året och jag kommer lägga in en ännu högre växel när det gäller mitt egna företag.

Nu tänkte jag börja året med en frågestund. Fråga vad ni vill angående smycken, guldsmide, ädelstenar eller kanske något helt annat så ska jag svara på dessa frågor snarast.

God fortsättning på er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *