Idag är det svensk sommar när jag tittar ut genom fönstret från ateljén, regnigt och grått.

Mig stör det inte så mycket eftersom dagen innebär jobb men jag tänker lite på er stackare som har semester. Min far och resten av familjen är ute på sjön så jag hoppas att vädret är annorlunda där dom är, förhoppningsvis skiner solen!

Jag ska snart sätta mig vid arbetsbänken och färdigställa några ringar som jag började arbeta med häromdagen, ett par ringar i platina.

Jag har tidigare här i min smyckesblogg skrivit ett inlägg om just platinan och dess egenskaper.

Kanske passar det utmärkt för just dig att fördriva en stund av denna regniga fredag med att öka dina kunskaper inom smyckesvärlden. Om så är fallet så hittar ni inlägget här: Platina – Den ädlaste av dom ädla!

Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *