Var precis inne på min facebook grupp för att kolla lite på hur det såg ut med deltagandet i den tävling som nu pågår (ni hittar den HÄR) och då såg jag något som jag inte tidigare har uppmärksammat.

Det finns något som heter rekommendationer där kunder, besökare och andra kan skriva en rad för att visa mig och andra vad dom tycker om det jag gör. Jag är verkligen glad för att det idag är så lätt att snabbt få respons från er där ute, det är något som jag verkligen värdesätter.

Läste det som står skrivet där redan idag och ser fram emot att under 2012 få läsa ännu mer respons av er där ute både på facebook och här i min smyckesblogg!

Vill du också skriva en rad? På bilden nedan ser du var du enkelt kan skriva dina ord om vad du tycker om Jewellery by Jenny och mina smycken!

Vår facebook sida hittar du om du klickar HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *