Idag har jag ritat på en del nya ideér, bjuder här nedan på en bild av ett par örhängen som är ett av de smycken som blivit resultatet.

Morganiten (vill du lära dig mer om denna ädelsten? Läs mitt tidigare inlägg i min smyckesblogg HÄR) med dess rosa underbara färg har kommit att bli en av mina favorit färgstenar.

Dessa örhängen till en enkel svart klänning med håret uppsatt vore otroligt snyggt eller vad tror ni?

Örhängen/påhängen i roséguld med ett par magnifika morganitdroppar (mått 21 x 9 mm) som dinglar vackert från en rad med dosserade briljantslipade diamanter som framhäver den rosa färgen hos morganiterna. 

Totalvikten av diamanterna är ca 1.0 ct (kvalité: Tw,vs).

Går att få som påhängen att använda till ett par befintliga örhängen alternativt komplett med örhängen i form av pärlörhängen eller diamant enstensörhängen.

Kontakta mig för mer info på 073 – 526 16 31 eller jenny@fors.org

Om man vill ha något att matcha till dessa örhängen så tycker jag Rosa drömmar är ett bra alternativ, denna ring bars av en deltagare under årets nobelmiddag.

Du finner rosadrömmar och många andra vackra smycken i min webshop!

Klicka här för att komma till Rosa drömmar!

Klicka här för att komma till övriga smycken i min webshop!

2 tankar om “Rosa droppar

  1. Malin says:

    Oerhört vackra!

    Såg även ”Sweet as honey” i din webshop – helt otroligt vackert! Jag blev helt stum när jag såg den! Du har verkligen talang!

  2. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

    Dom rosa morganiterna i dessa örhängen är verkligen helt magnifika!

    Tack för de fina orden och jätte roligt att du tycker om mina smycken. Fortsätt att kika in här och/eller i min facebook grupp så får du se ännu mer härliga smycken :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *