Måste säga att det är mycket spännande att höra vad ni har för åsikter om det här med vilken av smyckesaskarna jag ska välja. Med tanke på att jag själv har lite beslutsångest över det hela så är det antagligen ni som i slutänden kommer vara de som tar det här beslutet åt mig.

Än så länge så leder ask Nr. 2 som har fått flest röster men jag ska låta det här beslutet mogna fram lite till hos både er och mig. 

Se till nu att göra din röst hörd antingen genom att kommentera här på smyckesbloggen eller gå in på min facebooksida Jewellery by Jenny och skriva en kommentar där. När ni väl är inne på facebooksidan så passa på att GILLA oss där så ni inte går miste om framtida tävlingar, uppdateringar, erbjudanden och vackra smycken.

 

Nu ska jag göra iordning här hemma inför en kurs som jag skall gå nu onsdag och torsdag.

Det är en kurs i ett nytt CAD-program som jag ska börja arbeta i och kursledaren kommer hålla lektionerna här i vår ateljé. För att förbereda så skall jag ställa ordning lite bord och stolar samt lista ut hur jag ska lyckas lyfta ner en 42 tums tv från väggen och bära den till övervåningen. 

 

Önska mig lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *