Visst är det underbart när man vaknar på morgonen och får ut genom dörren utan att frysa. Efter att ha mötts av den där ljuma känslan kan ingenting gå fel!

De senaste dagarna har jag varit så dålig på att blogga, jag vet. Har hängt en del på instagram (jewellery_by_jenny) istället vilket jag verkligen har fastnat för.

Idag blir det återbesök hos veterinären med min lilla skrutt Frank. Vi här håller tummar och tår för att hans ben som haft en mindre fraktur ska ha läkt på plats. Det är inte lätt att hålla en 5 månaders valp stilla hela dagarna så det har blivit en hel del sitta i bur och koppel vilket inte känns kul alls.

Har ni hört att det ska bli värmebölja i helgen förresten?

Igår hade jag en jätte mysig kväll med mina syskon, vi åt massa god frukt och lite glass. Ett perfekt avslut på dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *