Idag var det segt att komma upp ur sängen, igår fastnade jag nämligen framför datorn med mitt nya projekt.

Jag och min far kommer lansera en sida med exklusiva smycken. Där kommer ni finna unika smycken som endast tillverkas i ett exemplar. De smycken som ni kommer finna där är något utöver det vanliga och vi kommer ta ut svängarna lite extra. Mycket färgstenar, glittrande diamanter och vacker design utlovas!

Jag som själv brinner för att vi svenskar ska få upp ögonen lite mer för smycken och faktiskt våga bära mer än bara vigsel och förlovningsringar är jätte peppad för att få lansera detta projekt!

Jag står för arbetet med hemsidan, igår när jag tittade på klockan efter en hel del knep och knåp så hade den hunnit bli 02.30 (!) och mina hundar låg bredvid mig i soffan och snarkade helt utslagna. Motvilligt så kastade jag in handduken för lite skönhetssömn.

Det är så lätt att glömma tiden när man är mitt uppe i ett projekt, det är som att man blir uppslukad av det.

Känner ni igen er?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *