Igår började jag skissa upp en ganska klassisk modell av alliansring där diamanterna sitter infattade med klor som filas ut ur guldet. Det ni ser ovan är alltså så som det ser ut när jag sitter och ritar i CAD, massor med olika linjer som skapar de ytor jag vill få fram. På bilden ovan så är jag i slutskedet innan självaste renderingen.

Vad är då en rendering?

Man skulle kunna jämföra det med en framkallning av det jag ritat upp och detta ger mig då en fotorealistisk bild av hur det smycke jag ritat kommer se ut efter tillverkning.

Här nedan ser ni slutresultatet av den ring jag började skissa på igår.

Denna går att beställa i 18 k vitguld, rödguld och platina. Antalet stenar, storlek samt typ av dessa går också att anpassa efter kundens önskemål. En ring som både passar som vigselring och förlovningsring men även som en ring att enbart bära som utsmyckning.

2 tankar om “A classic never fades

 1. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

  Hej Eva

  Vad roligt att du gillar ringen!

  Denna typ av ring går att göra med en mängd olika storlekar på stenar samt typ av ädelstenar vilket gör att den går att anpassa till kundens budget. Samtidigt har man även chansen att få sin egen alldeles unika ring.

  Är du intresserad så skicka gärna ett mail till jenny@fors.org så kan jag komma med förslag utifrån det du söker.

  Bästa hälsningar

  Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *