Här får ni ett bra tips om hur ni klurar ut vad era nära och kära önskar sig i julklapp eller kanske är det ni själva som vill ge tomten en liten hint.

Jewellery by Jennys facebooksida så har jag ställt en fråga om vad Ni helst ser i ett paket från vår webshop.

Se till att svara på frågan och dela den vidare på facebook och i era bloggar, ett enkelt sätt att få veta vad ni ska hitta på för julklappar!

Klicka här för att komma till frågan!

 

 

2 tankar om “All you want for christmas is….

 1. Alva says:

  Hej Jenny!
  Jag är just nu inne och kollar på smycken att önska sig/ ge bort i juklapp. På några va ringarna står det i beskrivningen ”CZ sten och 925 Sterling silver”. Min fråga är vad en CZ sten är? Är det en naturlig sten eller konstgjord? Tacksam för svar :)

 2. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

  Hej Alva

  CZ eller Cubic zirconia är inte på något vis en naturlig ädelsten och produceras i stora fabriker till mycket låg kostnad. Detta är en imitation av diamanten som till en början kan se vacker ut och vara mycket lik en diamant för det otränade ögat. Efter en tids användning så kommer dock stenen att mista sin lyster då den får repor och liknande på grund av slitage, något som inte sker med en diamant.

  Jag använder inte CZ i mina smycken utan väljer istället andra vackra äkta ädelstenar som lämpar sig för att användas i smycken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *