Satt i morse och bläddrade i nya allt om bröllop och plötsligt dyker dessa ringar upp i deras smyckes special!

3. Ringar i rödguld med briljantslipade diamanter, design Jewellery by Jenny. Finns i olika utföranden, pris vid förfrågan.”

1. Ringar som passar i varandra från Jewellery by Jenny med prinsesslipade diamanter på ca 1,3 ct per ring som går att få i olika färger. Pris från 42.500 kr styck”

3 tankar om “Allt om bröllop

  1. emma says:

    vilka fina ringar och det måste vara roligt att läsa om sig själv och att andra gillar det. Jag blir så sugen på att gifta mig och skaffa mig en fin vigselring och jag hoppas du blir den som får göra den :)

  2. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

    Ja det är alltid roligt när man får respons på det arbete som man lägger ner, speciellt när det är något som jag verkligen brinner för. Sen om responsen är från er här i bloggen, på min facebooksida eller i en tidning känns ungefär lika härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *