Idag har har arbetet kretsat kring att nå ut till fler med vad jag gör, vad jag brinner för. För det här är inte bara ett yrke utan något som jag lever med 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan, både ett yrke och en livsstil.

Något som man brinner för så starkt vill man att så många som möjlighet ska få ta del av och glädjas åt/av.

Därför bad jag idag om er hjälp att GILLA samt sprida min facebooksida till era vänner och bekanta på facebook, ni fick 24 timmar på er och sen skulle vi se hur många ni skrapade ihop. Ni har gjort ett grymt jobb så här långt och ni har på er fram till kl 12 imorgon förmiddag. Har 100 st nya GILLAT min sida så kommer ni alla få en liten överraskning.

Jag hejar på er!

 

Har ni lyssnat någonting på Erik Hassle? Om inte så tycker jag ni ska göra det på en gång!

För mig så har han hängt med sen han släppte sin första skiva och förtrollade mig med sin otroliga röst. I våras så var jag och min vän Ellen på en av hans konserter och jag talar nog för oss båda när jag säger att det var så bra att vi hade gåshud!

Lyssnar på låten ovan och gör mig redo för ett träningspass på Worldclass, ikväll står det step up på schemat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *