Nu är vi tillbaka i Sverige igen efter vår weekend i det varma delarna av Europa. Nere i Schweiz/Frankrike/Tyskland där vi spenderade helgen så var även våren på besök, tro det eller ej. Underbart att kunna gå ute på gator utan att halka på isfläckar med bara en tunn jacka över axlarna och solglasögon som avskärmning mot dom starkaste strålarna. Vi njöt till fullo!

Men det var inte bara solen som vi bländades av utan även av alla smycken/klockor/ädelstenar på mässan Basel world.

Vilken otroligt häftig och överväldigande upplevelse att gå runt på denna mässa!
Jag hade redan innan fått förklarat för mig att mässan skulle vara väldigt maffig med en del där klockindustrin ställde ut sina olika modeller i gigantiska montrar och en annan del där alla olika sorters smycken ställdes ut i den ena montern flashigare en den andra.

Aldrig hade jag kunnat föreställa mig att det skulle vara så stort som det faktiskt var. Det var som att gå runt i ett område med villor som var och en representerade sitt eget märke, där strosade vi omkring bland kostymklädda män och kvinnor i dräkt totalt mållösa. Det var nästan så att man kunde ta på den stämning som fanns i lokalerna, en stämning som toppades med doften av parfymen Davidoff och en svag hint av cigarr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *