Idag har det varit hektiskt i verkstaden med besök och saker att göra.

Vi har leverat power ringar, anordnat tävlingar samt smidit smycken och planer. Allt har gått i ett högt tempo och än är dagen inte slut.

Jag sätter mig och andas lite med en kopp te innan kvällens kunder kommer, reflekterar lite över dagen som har varit.

Som ni kanske vet så var Isabella Löwengrip också kallad Blondinbella här i början av sommaren för att hon ville beställa en ring eller som hon uttryckte sig en powerring som skulle påminna henne om att hon klarar allt.

Underbar inställning den tjejen har, något som vi alla borde ta lärdom av.

Tillsammans tittade vi på lite olika ringar som hon tyckte om samt ädelstenar. Vi kom fram till att Morganiten med dess svagt rosa färg skulle bli perfekt då den lätt går att matcha med andra färger vilket inte gör att den blir begränsad att bära.

Med sig fick Isabella sedan två olika CAD skisser som jag arbetade fram tillsammans med henne och efter nån vecka så hade hon med hjälp av sina läsare bestämt sig.

Under sommaren har arbetet med att färdigställa ringen pågått och idag var dagen för avhämtning. Jag, som själv är mycket nöjd med resultatet av ringen, väntade spänt på Isabellas reaktion då hon för första gången skulle öppna asken med sin powerring. Hur nöjd man själv än är så finns det alltid en liten nervositet inför just det här momentet.

Att döma av lovorden både på plats och i hennes blogg så behöver jag inte oroa mig!

Åh vad jag är kär i min powerring!!

Den är den finaste ringen som jag sett i hela mitt liv.

Det första jag sa när jag var hos Jenny Fors som har gjort ringen var “Hur ska ringen när jag gifter mig i framtiden slå den här!?”

Håll utkik här i min smyckesblogg framöver för att inte missa nästa tävling där du har chans att vinna din månadssten!

 

8 tankar om “En nöjd Isabella och en stundande tävling

  1. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

    Vad roligt att flera tycker den är vacker, det gläder mig verkligen! Tack för de fina orden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *