Det ringer i telefon här i ateljén och jag svarar efter några signaler.

Kvinnan i andra änden presenterar sig och låter lite osäker på rösten när hon framför orsaken till att hon ringer.

Jag har fått ett mail från bröllopstorget om att jag har vunnit en tävling som jag anmälde mig till för en tid sedan.

Men det här måste vara fel, är det någon typ av massutskick kanske? Jag har aldrig vunnit någonting tidigare….

Nu går det upp för mig vem det är som har ringt och jag kontrollerar hennes namn med de uppgifter som bröllopstorget gett mig och bekräftar att hon är den lyckliga vinnaren i vår tävling där priset var en värdecheck på 25.000,- att uppfylla sina smyckesdrömmar med tillsammans med oss.

När chocken lägger sig diskuterar vi kring när det skulle passa för ett besök i vår ateljé och andra detaljer.

Ännu en gång ett stort grattis Emelie Svedberg!

Ni kommer som jag tidigare nämnt att kunna läsa om framtagandet av Emelies smyckesdröm här i smyckesbloggen och för er som också vill få chansen att förverkliga era drömmar. Håll utkik här och gå in och gilla vår facebookgrupp Jewellery by Jenny där ni alltid får de senaste uppdateringarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *