4 tankar om “Från skiss till verklighet

 1. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

  Hej Michaela

  Ringen på bilden ligger på ca 18.000,- med reservation för framtida prisjusteringar.

 2. Michaela says:

  Okej, tack så mycket :) när man är helt och totalt omedveten av priser på sådanthär så är det väldigt roligt att få ett pris på en ring och särskilt att se att man inte behöver vara miljonär för att kunna ha en så galet fin ring :)

 3. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

  Jag designar oftast mina smycken mot kund och frågar då vad det finns för budget. Utifrån detta samt tycke och smak så ritar jag sedan fram förslag i datorprogrammet CAD. Nästan alla mina smycken här i bloggen samt på min hemsida är ritade i CAD.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *