Handgjorda ringar - Tillverkade i egen verkstad

Alla våra ringar är stycktillverkade i vår egen verkstad utifrån våra kunders önskemål.
Som guldsmedsmästare kan jag vägleda Er och ge råd i valet av era ringar. Det kan behövas för valen är många, allt ifrån material till hur ringarna ska se ut.
Tillsammans med Er så tar vi fram en design som passar Er smak och livsstil. Detta görs antingen under ett bokat besök i min ateljé eller genom onlinekonsultation.
Genom att rita fotorealistiska bilder i CAD så kan Ni vara med och följa utformningen av designen. Vi kan på så vis vara säkra på att vi talar om samma sak och inget lämnas åt slumpen.
Handgjorda ringar

Svenskt hantverk och kvalité i fokus

När du beställer handgjorda ringar från min guldsmedsverkstad så har du valt närproducerat Svenskt hantverk med kvalité i fokus.
Genom detta val så kommer du också ha valt en ring som inte enbart kommer vara vacker utan som också kommer tåla att användas dagligen i många år framöver.
Våra handgjorda ringar tillverkas med miljön i fokus och vi använder oss därför av återvunna ädelmetaller.
Har du äldre smycken som inte används? Ta med dem till ditt besök så kikar vi på dem, i många fall kan de återanvändas i ett nytt smycke.

Det unika med handgjorda ringar

Guldsmedsyrket och hantverket som sådant har inte förändrats så mycket genom åren. Många av de verktyg jag använder är från min farfars tid som guldsmed.

Detta i kombination med den nya tekniken så som CAD och lasersvetsning ger oss oändligt med möjligheter att skapa något unikt.

Tveka inte att höra av dig till mig med frågor kring tillverkningen av handgjorda ringar!

Kontakta guldsmeden Jenny Fors Gentele

bg_image

Jenny Fors Gentele
Guldsmed / Smyckesdesigner

Tel: 073-5261631

Mail: jenny@fors.org

Skicka oss en förfrågan