När jag i morse gick in för att kolla min facebooksida så ser jag detta inlägg i min logg. 

Dessa kunder hittade mig via facebook och min smyckesblogg, jag har aldrig träffat dem utan all kontakt när det gäller deras förlovningsringar har gått via telefon samt mail. Jag ritade upp olika förslag som vi sedan justerade tills de kände sig nöjda och jag satte igång med tillverkningen.

När jag i fredags skickade iväg deras ringar så kom den där känslan, nervositeten och pirret. Jag var otroligt nöjd med mitt arbete men skulle mina kunder också vara det? Blev det som dom hade tänkt sig?

Idag fick jag beviset!

Den bästa betalningen för mitt hantverk, mina nöjda kunder!

Ett stort grattis och lycko önskningar till er båda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *