Tänk vad häftigt det är egentligen, världen har blivit så liten. Bara genom att sätta oss framför en skärm och klicka oss fram så har vi den rakt framför oss var vi än är. Vi har till och med fått tillgång till världen i våra mobiler!

Eftersom jag mestadels marknadsför mitt företag och mina smycken på nätet så märker jag av hur liten världen har blivit genom att jag kontaktas av kunder från andra delar av Sverige och världen. Avstånden är inte längre några problem då vi så enkelt kan kommunicera med varandra på olika sätt.

När man som jag dessutom på distans kan rita upp förslag i CAD vilket ger fotorealistiska bilder av smycken innan det existerar så förenklas kommunikationen med kunder på andra platser otroligt.

Till varje kund så tar jag fram skisser, på så vis kan både jag och kunden vara säkra på att vi talar samma språk när det gäller framtagandet av just deras drömsmycke!

Om resultatet sedan blir som CAD skissen?

Avgör själva…

smycken

8 tankar om “Långväga kunder

 1. Jessica says:

  Hej,
  vilka fantastiska ringar du gör. Undrar vad den magiskt vackra ringen som ligger överst kostar (den rosa stenen med tre sido diamanter på var sida)?
  /Jessica

 2. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

  Hej Jessica!

  Vad roligt att du gillar mina smycken!

  Den ringen som du refererar till är en speciellt framtagen ring till en kund vilket gör att jag inte vill gå in på pris på just denna. Dock så kan jag göra liknande ringar och brukar då fråga mina kunder vad de har i budget och sedan utifrån detta komma med förslag.

  Skicka mig gärna ett mail till jenny@fors.org om detta låter intressant.

 3. Vårdbroscher says:

  Du gör verkligen helt fantastiska smycken! Ringen i vitt guld med två rader diamanter påminner om min frus vigselring, och trots att det bär emot så är nog din strået vassare…

 4. Victoria says:

  Ringen i vitt guld med två rader av diamanter är ju helt fantastisk! Vad skulle en sådan kosta? :)

 5. Emmeli says:

  Hej Jenny!
  Jag blev helt kär när jag hittade till din sida, vilka underbara smycken du gör!!
  Den nedersta bilden i detta inlägg är min drömring – visste inte att den fanns förrän jag såg den. Skulle jättegärna vilja veta mer om den, och vad den skulle kosta. Kan du maila mig? Tack så mycket på förhand!!

 6. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

  Hej Emmeli!

  Vad roligt att du har hittat min smyckesblogg samt att du tycker om mina smycken!
  Jag skickar gärna ett mail till dig om ringen som du refererar till med pris men din mailadress finns inte med här i din kommentar tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *