Kombination av två ringar som fungerar mycket bra som vigselring och förlovningsring.

Alliansring i 18 k vitguld med briljantslipade diamanter (kvalité Tw,vs) och enstensring med en större briljantslipad diamant.

Dessa ringar går att få i olika variationer när det gäller material, antal stenar samt storlek på dessa.

Kontakta mig för mer info på jenny@fors.org eller 073 – 526 16 31

Gillar du denna ring men vill ha någon förändring? Inga problem! Jag tillverkar mer än gärna efter mina kunders önskemål.

9 tankar om “På jakt efter förlovningsring och vigselring?

 1. Beatrix says:

  Hej!
  Jag tänkte vara lite på den enstensringen i detta inlägget, vad den kostar? Eller vad några av dina ringar kostar? Får man reda på det vid beställning beroende på storlek osv eller hur fungerar det?

  Tacksam för svar till mail! :)
  Mvh

 2. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

  Hej Beatrix!

  Jag brukar fråga mina kunder ungefär vad dom har i budget för sin ring eller sitt smycke. Utifrån detta samt tycke och smak tar jag sedan fram förslag som jag då ritar upp i CAD vilket ger en fotorealistisk bild av hur det färdiga resultatet blir. De flesta av de bilder jag lägger upp här i min smyckesblogg är denna typ av bilder.

 3. Helene says:

  Hej,

  De är ju helt underbara tillsammans! Min fråga är vad priset skulle hamna på ungefär om de tillverkas i Titan? Jag skulle vilja ha solitär ringen i v-fattning men inte fullt så hög som på bilden (för att inte fastna i allt). Förstår att allt beror på diamanternas storlek och slipning men om du kanske kan föreslå något så jag vet på ett ungefär var det skulle hamna i för prisklass.

  Tack på förhand!
  Helene

 4. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

  Hej Helene

  Vad roligt att du har hittat hit till min sida och att du gillar denna kombination av ringar. Jag arbetar inte i titan och det är inte heller något jag skulle rekommendera till just vigsel och förlovningsringar då det är svårt att ändra denna metall i storlek. Detta kan skapa problem i framtiden då vi nästan alla förändras i våra händer genom åren, vissa får knotigare fingrar och andra tjockare vilket gör att storleken ofta måste justeras efter ett antal år.

  När det gäller anpassning av modellen på fattning och storlek på sten så tar jag gärna fram förslag utifrån mina kunders önskemål för att skapa något unikt just för er.

  Passar på att tipsa dig om den tävling som jag för tillfället håller där ni har chansen att vinna en diamant!

  Ni hittar tävlingen på följande länk!

  http://www.facebook.com/events/196022477196982/

 5. Sandra says:

  Hej!

  Jag är intresserad av de ringarna du har på bilden och undrar vad de skulle kosta i vitguld och i storlek 51?

  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsningar, Sandra Smith

 6. Ida says:

  Hejsan!
  Jag skulle uppskatta om du kunde maila mig ca pris på en kombination liknande denna med en nedsänkt sten som passar ihop med ringen med många stenar. Jag är totalt okunnig när det gillar ringar och har inte en susning om prisläget på något av detta slag.

  tacksam för svar

  med vänliga hälsningar
  Ida Persson

 7. Ann-sofie says:

  Hejsan! Skulle du vilja maila mig vad priset på denna ring ligger på i vitguld?
  En underbart fin ring :)

 8. Tina says:

  Hej!
  Såg dina ringar och blev kär. Men som alla andra undrar jag pris på båda ringarna? Vitt guld eller i silver.
  Mvh Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *