Idag gäller det för alla tjejer att passa på, idag är det nämligen fritt fram för oss att fria!

Har du friat till din kille på skottdagen och vill dela med dig av din berättelse kring detta så skriv antingen en kommentar här i min blogg eller skicka ett mail till jenny@fors.org så lägger jag upp era historier här i bloggen som inspiration till andra tjejer. 

De som delar med sig av sitt skottårs frieri kommer få ett presentkort att använda i min webshop!

Letar ni efter förlovningsringar eller vigselringar så titta gärna in på www.vigselring.nu, en hemsida som jag har gemensamt med min far Anders Fors.

Vill ni läsa mer om historien bakom skottdagen så klicka HÄR!

2 tankar om “Skottdagen

 1. Amanda says:

  Hittade till din sida då jag sökte efter slipade ädelstenar att sätta i min blivand vigselring. Jag vill inte ha diamanter nämligen…
  Jag passade oxå på att fria till min blivande, just på skottdagen och nu börjar planeringen ta fart så vi kan berätta för omgivningen.

 2. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

  Börjar med ett stort grattis till er!

  När det gäller färgstenar så kan jag få tag i dem i alla möjliga färger och slipningar då jag har ett bra samarbete med både en leverantör av ädelstenar samt en ädelstensslipare här i Sverige.

  Hör av dig till mig på jenny@fors.org och beskriv lite närmare vad du är intresserad av samt budget för er/era ringar så tittar jag på det och kommer med förslag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *