Idag började dagen på ett lite annorlunda sätt här hos oss på Jewellery by Jenny, det fanns nämligen ingen el!

Tänk vad beroende vi är av detta, alla rutiner sätts ur spel och vi står nästan helt handlingsförlamade. Så enkla saker som mina rostade smörgåsar och min kopp te blir en omöjlighet för någon som inte har en gasspis eller liknande.

Till råga på allt skulle vi idag fira min lillasyster som fyller 14 år idag och som hos många andra familjer så är det tradition att bli väckt med frukost på sängen. Inte heller detta gick att genomföra på grund av strömavbrottet. Min syster var nog ganska nöjd ändå eftersom hon fick sova en stund extra innan elen till slut återvände.

I övrigt så har jag idag en ganska lugn arbetsdag framför mig, många andra har halvdag eftersom det är trettondagsafton men jag tänkte att jag fortsätter tills jag känner mig klar för dagen helt enkelt. Eftersom mitt jobb är min passion och något jag trivs otroligt bra med så är det där med halvdagar inget som jag brukar lägga så stor vikt vid.

Jag installerade nyss fler olika typsnitt till vår gravyrmaskin som jag fortfarande håller på att lära mig. Jätte kul att prova olika stilar annat som går att göra med den. Snart kommer ni se en hel del graverade smycken här i min smyckesblogg och även i min webshop. Idag så finns det bland annat hängsmycken i form av pusselbitar som går att få med personlig gravyr.

Har du någon idé på ett smycke som du vill ha tillverkat i silver eller guld med personliggravyr så skicka iväg ett mail till mig på jenny@fors.org så ska vi se vad som går att ordna. Jag tillverkar gärna på beställning efter eran idé!

Här ser ni lite exempel på olika gravyr, vilken av dessa tycker ni är snyggast?

En tanke om “Strömavbrott och födelsedagsfirande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *