Tie the knot

Igår var jag kreativiteten själv igen och idé på idé ploppade upp i mitt huvud.

Här ser ni en ringmodell som jag valt att kalla för Tie the knot vilket är en ring som går att få tillverkad i 18 k rödguld, roséguld, vitguld samt platina med en mängd olika färger på ädelstenar.

Jag tycker det är en ring som passar både som frieriring, förlovningsring, vigselring eller som en ren utsmyckning. Vad tycker ni?rosett ring

Jag ritade även upp denna lekfulla ring som jag valt att kalla för Around och den går att beställa även denna i 18 k röttguld, roséguld, vittguld samt platina med en mängd olika färger på ädelstenar som är omringad av små briljantslipade diamanter.

Den bulliga slipningen av mittstenen kallas för cabochonslipning och den kan ni läsa mer om HÄR!lekfull ring

Kanske blir det någon av dessa ringar som vinnaren i diamantjakten väljer!

Har ni inte varit med och tävlat? Ta chansen att vinna smycken för 100.000 kr genom att klicka här nu!

3 tankar om “Tie the knot

  1. mia says:

    Superfina!! En sån skulle jag vilja ha. Gillar dina övriga smycken också. Jag tror det var din pappa som gjorde min vigselring för flera år sedan. Kul att du för traditionen vidare!

  2. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

    Hej Julijana

    Vad roligt att du gillar ringen, den ligger i 18 k roséguld med rosa morganiter på kring 18.000,- (lite beroende på ringstorlek) samt i 18 k vitguld på ca 19.000,- med reservation för eventuella framtida prisförändringar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *