Hej alla läsare!

Idag är det en strålande dag här utanför mitt showroom i Stockholm vilket får mig på ett strålande humör. Är det inte konstigt det där hur påverkad  man blir av just vädret, jag är en sån person som direkt om det är åska i luften till exempel får huvudvärk. 

Så här vackert är det utanför vår ateljé dagen till ära och jag känner för att sätta på mig en härlig halsduk, jacka och ta en långpromenad längs vattnet.

Får nog bli det efter lunch med min ständiga följeslagare mopsen Harley.

Nu ska jag svara på en fråga som en av mina läsare har mailat mig och sedan ska jag ta vara på soltimmarna genom att fota smycken. Min förhoppning är att jag ska hinna klart med fotograferingen idag!

Det ligger förresten 29 smycken i webbutiken nu och jag är som ett barn innan julafton när det gäller att öppna dörrarna till den för er! Väntan på bankgodkännandet är olidlig…

Såg förresten att Isabella ”blondinbella” Löwengrip skrev om sin powerring igår. Jag är så glad att hon är nöjd med den design som vi tillsammans pratade igenom och jag sedan ritade upp och slutligen tillverkade till henne. 

Att belöna sig själv på olika sätt när man i livet har nått ett mål är något som jag tror är mycket viktigt.

Kanske är det ett smycke som varje dag påminner dig om att du klarat ditt mål och ger dig kraft att fortsätta mot nästa. Kanske är det den där promenaden mitt på dagen när du gjort förmiddagens sysslor och belönar dig själv med en uppladdning inför eftermiddagens. Kanske är det en resa till ett nytt land för att få ny inspiration till ett nytt projekt.

Vad som än är dina mål, om dom är stora eller små, så se till att när du väl når dom ge dig själv den belöning du förtjänar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *