Igår kväll så träffade jag tre vänner för att gå på bio.

Vi var två tjejer och två killar och när det kom till diskussionen om vad vi skulle se så gick åsikterna isär en aning. Jag och min vän Ellen ville se komedin Bad teacher med Cameron Diaz och Justin Timerlake eller bridesmaids som vi båda har hört är riktigt rolig. Killarna ville se något helt annat nämligen Conan the barbarian i 3D, en blodig actionfilm om en som springer runt och ska hämnas mordet på sin far. Efter många om och men så gav vi med oss, Johan och David fick som dom ville!

Jag hade aldrig tidigare sett en film på bio i 3D och jag måste säga att jag tycker det var lite överskattat. Kanske var de det faktum att jag tycker det är jobbigt att ha glasögon på mig en längre stund eller att 3D efekten efter en stund kändes som bortblåst. Det var som om ögonen vande sig och det såg ut som vanligt.

Men nog om detta och åter till filmen.

Jag kan inte säga att det var den bästa filmen som jag sett men heller inte den sämsta, stundtals så var den ganska spännande.

Nu har jag och Ellen offrat oss en gång så nästa gång är det vi som väljer film killar, kanske är det någon av mina läsare som har en film att rekommendera?

 

2 tankar om “Conan, om pojkarna själva får välja

  1. Malin N says:

    3D är ju helt fantastiskt, men då krävs också att det passar filmen i fråga. Personligen tycker jag att animerade filmer gör sig bäst i 3D, och kanske inte action och krig.
    Avatar var grym.

    Conan känns rätt ointressant men jag har sett de bägge andra och ni missade inte alltför mycket =)

  2. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

    Jag kanske får ge 3D en chans till då men gå på en animerad film nästa gång….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *