För mig som företagare så är det viktigt att alltid hålla på både företagets etiska förhållningssätt och mina personliga värderingar.

På grund av detta så handlar jag inte med blodsdiamanter och använder mig enbart av återvunnet guld då miljöriktig hantering är en viktiga fråga för mig. Jag har tidigare skrivit om mina tankar kring återvunnet guld och miljön, dessa inlägg finner ni HÄR och HÄR

Jag kan också påverka genom att ta ställning när det kommer till annonsering, sedan några år tillbaka så har jag valt att inte annonsera i de tidningar som använder sig av modeller som ger en skev bild till läsarna i fråga om kroppsideal. Den bild som dagens unga möts av stämmer sällan med den verklighet som vi faktiskt lever i och en strävan att efterlikna detta skapar många problem.

Det är viktigt att ta ställning i dessa frågor och inte bara se till ett företags ekonomiska resultat utan även dess påverkan samt de avtryck som det ger i långa loppet.

Varje smycke som jag tillverkar påverkar och mina kunder är på så vis en del i detta ställningstagande!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *