Vad roligt att jag märker att ni fått upp ögonen för den nya tävlingen här i min smyckesblogg.

Den pågår ända fram till den 3/10 2011 så än är det gått om tid att delta, tipsa vänner och bekanta genom att skriva i era bloggar eller dela på facebook. Ju större antal som deltar desto större chans att jag kommer ha fler liknande tävlingar framöver.

Igår var det en dag full av bilåkande och shopping då jag och min far Anders Fors fortsatte arbetet med att få i ordning vårat gemensamma showroom.

Bauhaus, Ikea och Mediamarkt fick besök av oss och påvägen hem var bilen fullproppad.

När vi fått alla kartonger in i lokalen så åkte jag och tränade, jag har nyligen investerat i ett träningskort på Worldclass för att förebygga yrkesskador i rygg och nacke. I mitt yrke så sitter vi ofta länge i mindre ergonomiska ställningar vilket gör att det är viktigt att träna så att kroppen inte tar stryk. Igår blev det en instruktion i gymmet där vi gick igenom vad jag bör träna upp och sedan efter det ett pass bodypump vilket kändes riktigt bra! Tränar ni mina läsare något speciellt som ni vill tipsa om eller har några goda råd?

Efter träningen så började arbetet med att färdigställa vårt showroom och det är även vad dagen kommer ägnas åt.

Ska försöka återkomma med lite bilder senare idag så ni får se lite hur det ser ut.

I fredags beställde vi dessa kort från visitkort.se för att dela ut i vårat närområde, vad tycks?

 

En tanke om “Showroomshopping och träningsfokus

  1. emma says:

    vad kul att många är med och tävlar, det är en rolig tävling.

    Härligt med gym., jag har tidigare tränat på World Class i Norrköping och gilla det gymmet :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *