Category Archives: Mitt showroom

Showroomet tar form

 

 

Hej allesammans, vad tyckte ni om bilderna jag la in igår? Är dom inte bara underbara!

Det är Jeanette Lindvall som tar dessa otroliga bilder på mina smycken.

Gårdagen såg ut såhär, på förmiddagen åkte jag en del ärenden och därefter satte jag mig i verkstaden för att smida några av mina kunders drömsmycken.

Därefter så fortsatte jag att göra ordning i vårt showroom och sakta men säkert så börjar det ta form.

Har tagit lite bilder på lokalen innan jag började göra i ordning samt när jag började arbetet med att sätta ihop skåp och möbler, hade tänkt lägga in dessa bilder tidigare här i min smyckesblogg men tiden har inte räckt till. Passar på att tacka min kära vän Elin som ställde upp en ledig kväll och hjälpte mig skruva ihop möbler, evigt tacksam! Det är långt ifrån klart men här får ni en liten inblick…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad är då tanken med mitt showroom?

Jo det ska vara en plats dit ni ska vara välkomna att göra ett besök utan att boka tid, jag kommer varje vecka lägga ut öppettider för veckan.

På plats kommer ni kunna sätta er ner och ta en kopp kaffe/te, njuta av utsikten samtidigt som ni bläddrar i kataloger över smycken jag samt min far har designat och tillverkat. Någon av oss två kommer vara tillgängliga för att svara på enklare frågor.

På plats kan ni även prova ut er ringstorlek, testa olika bredder på ringar samt se prover på smycken som vi har gjort.

 

 

Showroomshopping och träningsfokus

 

 

Vad roligt att jag märker att ni fått upp ögonen för den nya tävlingen här i min smyckesblogg.

Den pågår ända fram till den 3/10 2011 så än är det gått om tid att delta, tipsa vänner och bekanta genom att skriva i era bloggar eller dela på facebook. Ju större antal som deltar desto större chans att jag kommer ha fler liknande tävlingar framöver.

Igår var det en dag full av bilåkande och shopping då jag och min far Anders Fors fortsatte arbetet med att få i ordning vårat gemensamma showroom.

Bauhaus, Ikea och Mediamarkt fick besök av oss och påvägen hem var bilen fullproppad.

När vi fått alla kartonger in i lokalen så åkte jag och tränade, jag har nyligen investerat i ett träningskort på Worldclass för att förebygga yrkesskador i rygg och nacke. I mitt yrke så sitter vi ofta länge i mindre ergonomiska ställningar vilket gör att det är viktigt att träna så att kroppen inte tar stryk. Igår blev det en instruktion i gymmet där vi gick igenom vad jag bör träna upp och sedan efter det ett pass bodypump vilket kändes riktigt bra! Tränar ni mina läsare något speciellt som ni vill tipsa om eller har några goda råd?

Efter träningen så började arbetet med att färdigställa vårt showroom och det är även vad dagen kommer ägnas åt.

Ska försöka återkomma med lite bilder senare idag så ni får se lite hur det ser ut.

I fredags beställde vi dessa kort från visitkort.se för att dela ut i vårat närområde, vad tycks?

 

Skrivbords besvikelse och monter munterhet!

 

 

Nu har vi varit på Ikea och det gick bättre och lättare än väntat. 

Vi började med att äta frukost där för att ladda batterierna innan vi skulle gå runt och titta på det som behövdes. Kan faktiskt varmt rekommendera att äta frukost där, både gott och prisvärt.

När vi var mätta och belåtna så började vi att gå runt i varuhuset.

Först tittade vi på skrivbord och där hade vi tyvärr ingen lycka med oss, de skrivbord som fanns var antingen för stora eller i fel material. Lite besvikna gick vi vidare och tittade efter montrar och där hade vi mer tur.

Denna och en annan monter kommer till mig i eftermiddag med hemkörning, vi insåg redan i kassan att det inte skulle gå att få in paketen i bilen.

Ska äta upp min lunch nu och sedan gå in och ta lite bilder i mitt framtida showroom så att ni får se utgångsläget.

Ikväll kommer antagligen en vän till mig förbi och tillsammans ska vi bemästra konsten att skruva ihop Ikea möbler. Vi får väl se vem av oss som sliter sitt hår först.