Så här ser det ut just nu i min lilla undersökning på facebook, har du svarat?

Om du inte har gjort det så tycker jag du klickar dig vidare HÄR och svarar redan idag. Dela gärna med dig av frågan till dina vänner, ju fler som svarar desto mer rättvisande resultat!

Nu ska jag sitta i verkstaden och jobba lite ett tag och sen ska jag iväg och göra lite ärenden.

Jag behöver era tips och råd angående en sak nämligen ifall man gör bäst i att köpa en Ipad eller en smidig,lätt, liten bärbar dator (och när det gäller det sistnämnda i så fall vilket märke rekommenderar ni?).

Jag ska ha den när jag är på resande fot för att svara på mail, skriva här i min smyckesblogg osv som ett komplement till den bärbara jag har när jag ritar i CAD för den väger på tok för mycket att ta med sig om man inte måste.

Skriv gärna en kommentar här på bloggen om vad ni tycker….

 

2 tankar om “Två frågor till mina läsare

  1. Kerstin says:

    Jag är absolut ingen expert på området, men jag vill råda dig att försöka kolla upp hur lätt eller svårt det blir att jobba i CAD på Ipaden. Är det för krångligt så måste ju dator vara bättre. Jobbar du i Mac hemma? Kan vara en stor vits att köra på en protabel Mac (eller Ipad) då också, så att det är lätt att flytta filerna mellan apparaterna. Hoppas du har nån kunnigare än jag som kan svara också!

  2. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

    Hej Kerstin och tack för din kommentar.

    Tanken är nog att ha något med mig som inte främst skall användas för CAD, däremot är det ju absolut ett plus om det går att använda mitt CAD program. Oftast blir dock apparaterna (som fallet med min nuvarande bärbara) otroligt otympliga och stora då det behövs mycket kapacitet. Så när jag ska rita så måste jag nog ta med mig den stora bärbara som jag har idag än så länge i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *