7 tankar om “Unikum, något som är det enda i sitt slag!

 1. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

  Hej Sofie

  Jag besvarar inte prisförfrågningar på unikat som jag sålt i respekt mot mina kunder. Jag tar däremot gärna fram förslag på en unik ring till dig utifrån din budget, tycke och smak. De övriga tre ringarna har jag fortfarande i lager och dessa kan jag ge prisuppgifter på.

 2. Ellen says:

  Fantastiskt vackra ringar! Även om rosa inte tillhör mina favoritfärger skulle jag inte tveka en sekund på att ha Bella notte, Rosa drömmar eller Three dimensions på mitt finger!

 3. Guldsmed Jenny Fors Gentele says:

  Vad roligt att du tycker om ringarna Ellen, dessa går att ha som inspiration för andra ringar med kanske en annan färg på ädelsten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *