Category Archives: Webshoppen

Bröllop

Vet ni vad er senaste bröllopsdag hade för namn?

I många kulturer förekommer det traditionellt att vissa bröllopsdagar har tilldelats speciella namn. Enligt den svenska traditionen så kallas till exempel bröllopsdagen efter 25 år för silverbröllop och bröllopsdagen efter 50 år för guldbröllop. Med tiden har en hel del andra namn dykt upp med oklart ursprung och dessa kan variera lite från olika platser och listor.

Det finns ingen officiell lista med dessa benämningar.

1Bomullsbröllop
2Pappersbröllop
3Läderbröllop
4Blomsterbröllop
5Träbröllop
6Sockerbröllop
7Yllebröllop
8Gummibröllop
9Linnebröllop
10Tennbröllop
11Stålbröllop
12Sidenbröllop
13Spetsbröllop
14Elfenbensbröllop
15Kristallbröllop
20Porslinsbröllop
25Silverbröllop
30Pärlbröllop
40Rubinbröllop
45Safirbröllop
50Guldbröllop
55Smaragdbröllop
60Diamantbröllop
65Krondiamantbröllop
70Stenbröllop
75Järnbröllop

 

Ett sätt att fira dessa dagar på är att ge varandra en gåva av det material som namngett årsdagen eller kanske med ett smycke.

ringar i guld

Jag har tagit fram en ring som jag kallar för anniversery vilket är ringar med en bredd av ca 1,1 mm som går att beställa i 18 k vitguld, roséguld, gulguld samt platina. Ringarna är graverade med namnen på de olika årsdagarna och kan även kompletteras med personlig gravyr. Det går även att fatta in briljantslipade diamanter om så önskas.

Ringarna går att använda både som ring eller som hängsmycke om man hänger dem i en kedja runt halsen och ni hittar dom i min smyckesbutik HÄR!

Nya tider

Det har varit väldigt tyst från mig här i min smyckesblogg efter årsskiftet måste jag erkänna. Men tro inte att jag har legat på latsidan för det!

Inom kort kommer allt se väldigt annorlunda ut här hos Jewellery by Jenny. Hemsidan och bloggen genomgår en helrenovering och en mängd nya unika smycken kommer hamna i min webshop.

Men ni kan vara lugna, smyckesbloggen kommer vara sig lik med exklusiva ringar och fantastiska ädelstenar blandade med hur livet för en guldsmed ser ut från dag till dag!

Perfekt present till alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, har ni hittat den perfekta presenten än?

Här kommer ett tips på, enligt mig, den perfekta presenten.

Den passar inte bara till alla hjärtans dag utan även som födelsedagspresent, dop present, morgongåva eller bara för att visa hur mycket någon nära betyder.

Jag har tagit hem hjärtslipade ädelstenar i olika färger som går att köpa lösa i min webshop och ge som present. Tillsammans med ett presentkort så blir det en gåva där mottagaren kan vara med och påverka slutresultatet.

unika smycken alla hjärtans dag

Här ser ni lite olika varianter av smycken som går att göra av dessa färgstenar. Ger ni bort en sten så kan den bli ett vackert hänge eller ring, av två stenar kan man tillverka ljuvliga örhängen.

Pris för färgstenarna ligger från 400 – 980 kr

Att sen tillverka ett smycke av ädelstenen går att göra från 1.500 kr och uppåt beroende på typ av smycke samt modell.

Stenarna levereras i ett snyggt present etui.

Ädelstenarna hittar ni i min webshop HÄR! 

Vill ni komplettera er gåva med ett presentkort så hittar ni dessa HÄR!

Har ni några frågor angående dessa ädelstenar, vad som går att göra för smycken av dem eller något annat så kontakta mig på jenny@fors.org eller 073 – 526 16 31

Presentkort

Var Ni en av de lyckligt lottade som fick ett presentkort från Jewellery by Jenny på gårdagens event i PK-huset?

Så här gör ni för att använda det!

Gå in i min webshop och titta runt, det ni vill ha lägger ni i varukorgen med ett par enkla klick. När ni är färdiga och går till kassan så är det dags att ta fram presentkortet.

Den kod som står skriven knappas in i rutan skriv in kupongkod (se bild nedan) så räknas ert presentkort av från slutsumman.

Endast ett presentkort per person är det som gäller men eftersom det inte är personligt så kan ni även ge det vidare till någon i er närhet.

Ni kan även använda presentkortet vid eventuell beställning av varor som inte finns i min webshop.

Har ni några frågor så kontaktar ni mig på jenny@fors.org eller 073 – 526 16 31

Gå gärna in och GILLA vår facebooksida för att alltid få de senaste uppdateringarna om vad som skrivs här i bloggen, nya smycken, tävlingar och erbjudanden.

Klicka här för att komma till vår facebooksida!

Get a rose 4 me

Nu har jag prickat av dagens to do list.

Det har räknats fram priser, skissats på nobelsmycken och ordnats med papper. Jag känner mig effektiv och energin ger mig massor med idéer.

Ibland när man har hålt på med ett projekt under en längre tid som nu med min webshop så kan kraften nästan gå ur än när man väl är klar. Det har hänt mig förr, man vet liksom inte riktigt vart man ska plocka upp trådarna och börja igen.

Den här gången känner jag mig bara grymt taggad till vidare utveckling av det jag har skapat hitintills.

Nu tar jag i alla fall och avslutar arbetet för dagen och beger mig iväg för att umgås med lite vänner och hämta ännu mer energi.

Dagen till ära har jag min ring ROSE samt en briljantprydd pavéring i vitguld. Nagellacket heter passande nog Get a rose 4 me.

Glöm inte bort att tipsa vänner och bekanta om vart dom hittar årets julklappar!

Ha en trevlig kväll!

Färgbomb

Idag är det grått och trist väder ute men här hos mig sprakar färgerna ikapp med varandra. Detta vill jag självklart dela med mig av till er här i min smyckesblogg!

På bilden ser ni ametister (lila) rubiner (rosa) samt äkta zirkoner (blå). 

I ett land som Sverige där halva året är grått eller svart vitt så behöver vi färger som piggar upp oss!

Dom lila stenarna kan ni se i ringarna family som finns i min webshop bland massor med andra smycken!

Min egna butik

Nu är den här, det ni alla sitter hemma och väntar på.

Jewellery by Jennys egna webbutik!

Gå in och kika på mina smycken och köp era julklappar redan idag. 

Glöm inte heller bort att tipsa vänner och bekanta om min nya butik. Dela gärna sidan på facebook, i era bloggar och i verkliga livet.

Hjälper ni mig att få folk att besöka min butik så lovar jag att ni kommer belönas med härliga erbjudanden och tävlingar framöver!

Varmt välkomna in en ny värld full av smycken och juveler, klicka HÄR!

Entreprenörskap

Det är fantastiskt hur hjärnan funkar när man är entreprenör, inte ens när jag sover tar jag ledigt helt.

När jag vaknade så var huvudet fullt av saker som jag måste göra till verklighet. 

41 artiklar ligger nu uppe i min webbutik och lagom till första advent så kommer den lanseras!

Jag tycker att den mix av smycken som jag lyckats skapa i butiken är toppen. Det finns smycken i flera prisklasser och olika material. Silver, guld, diamanter och färgstenar ger er möjlighet att hitta det ni söker.

Även efter lanseringen så kommer det ramla in fler produkter men jag känner mig så nöjd att jag kan släppa in er för att handla smycken och julklappar!

Många bollar i luften just nu och vet ni vad? 

Jag gillart!